Бори клуб
Програма 'Ladies'

Шофьорски курсове

Шофьорски курс "Ladies"

Инфо за програмата

Учебна програма

Условия за записване

Начални дати

line

“А, ти знаеш ли, че имаш страшни очи!” – незабравима реплика от незабравим филм, но по-добре да я чуеш от свой близък отколкото от инструктора си. Навярно има много дами, които споделят тези мисли и още повече господа, които биха избрали жена-инструктор за своята любима. Предходните разсъждения, споделени от наши настоящи ученици, ни накараха да се замислим и да разработим шофьорския курс по програма “Ladies”. За добрия шофьор няма пол и нашата учебна програма успешно го доказва.
Екипът на Бори събра най-добрите преподаватели-жени (и по теория, и по практика), които ще те научат да управляваш с усмивка своя автомобил, да не се поддаваш на “нервите” в трафика и да слушаш своята кола, за да те слуша и тя. Умението да “чуваш” как работи колата ти, умението да заредиш сама резервоара си, умението да развалиш маникюра си, за да подмениш гумата на колата си, са умения, с които една жена не трябва да свиква, но които трябва да притежава... за самочувствие, за независимост, за добри шофьорски умения. Шофьорският курс по програма “Ladies” елегантно ще те въведе в света на автомобила.
P.S. Шофьорски курс по програма “Ladies” в никакъв случай не цели полова дисриминация. Всички мъже, които предпочитат жена-инструктор също са ДОБРЕ ДОШЛИ!

ОН-ЛАЙН ЗАПИTВАНЕ
Обучението е на първо място!